23 feb. 2009

fabrica de lumanari a Patriarhiei.

si asa inchei seria killer toys. Cum nici Rocky 3 n-a fost la fel de bun ca Rocky 1, asta e... atata s-a putut.

mai ramane sa ma duc la Fundatia Ratiu, sa le cer papioanele. Ca ce sa mai faca cu ele?
"- Buna seara! Se poate?
- Nu se poate! Nu acum, imi spal papionul!"
Daca Ratiu avea un singur papion, intrebare e - si-l spala?

dupa ce fac rost de papioane, 3, negre, acelasi model, aceeasi ... croiala, revin cu o pozna in stil halsmann, ab avida dollars, desigur. sa ma conectez.

Cum musulmanii trebuie sa ajunga o data in viata la Mecca, eu trebuie sa ajung in Port Lligat.

cine locuieste ma in valiza aia?

uite cum facem...

[later edit]
Si ma duc sa ma tund. Intotdeuna cand nimeresc la frizer, tocmai au intrat pe banda 3 oameni din 3 scaune disponibile. Iar tocmai atunci, frizerii incep sa tunda foarte meticulos, redobandind constiinta profesiei nobile ce-o poarta, sau pur si simplu doar foarte incet.
Da de data asta, m-am bucurat. Cum e sa vezi la un SC Igiena din Aurel Vlaicu, pe tanti Carmen, sau Maria, sau cum plm o chema, de la frizeria de langa Piata Cotroceni? si asta dupa cati ani...!
Hai gata cu asta.
Acuma, astept eu frumos sa-mi vina randul, si ce ofera casa? O Libertatea. Ba, ce era prost ziaru ala, da acuma e o mega sorcova. Ceva intre pornache si o revista scolii. Oricum, concureaza clar cu Playboyu, care o freaca rau la capitolul femei. Si cautand eu sa citesc ceva text printre tzatele Libertatii - sorcova ca Proteveul, ca apropo, ce plm e cu promourile alea bashite, garfica aia fantezista... si ce e cu tot?! - ascult o conversatie inter-frizereasca. Ea vorbeste cu clientul, obiectul foarfecii -"Ce frumos canta Dolanescu! Cand a cantat cu parintii lui am plans! Acelasi sange pe scena...!" pacientul de sub foarfeca raspunde, cunoscad spetza: "Da, intradevar, superb, superb. Am vazut si eu o inregistrare." Si o mai duc asa un pic, Dolanescu, pula mea.

Eu ma tund no. 2. Surpriza! - mi se explica, odata ajuns pe scaun, ca nu au 2, au 1 sau 3. M-am panicat, am vrut sa plec. Am dat-o la pace intr-un final. M-am tuns 1,5 printr-un artificiu tehnologic. Traiasca masina de ras.


20 de comentarii:

  1. Pacat!Din seria killer toys ,n-ai putut incheia decat foarte prost!Ma asteptam la ceva mai bun,mai dalinian decat Dali!Fabrica de lumanari a Patriarhiei????De ce nu si aparatul automatizat de sfintit icoane sau detectorul de virgine al Staretiei Manastirii Neamt sau transformatorul de AB4 in Grasa de cotnari?Si iar incepe delirul tau comico-absurd de factura daliniana!Tin sa te anunt ca Rocky 1 este cel putin la fel de slab calitativ ca si Rocki 2!Si unde e legatura cu arta ca nu prea inteleg?Totusi,du-te la fundatia Ratiu sa le ceri papioane.Probabil o sa te intorci cu posteriorul plin de papioane colorate si mai papionat decat Jecken!Si ce ai cu Ionica Ratiu????Aici m-am pierdut prin lumea ta.Stiu sigur ca Ratiu se spala pe papion dupa fiecare masa si-l apreta apoi pleca sa tina prelegeri despre axa Om-papion-maimuto!Iar la semiti,numai musulmanii habotnici trebuie sa ajunga macar o data in viata la Mecca (Mc'K) asa ca nu vad de ce nu te-ai duce si tu pana la Port Lligat numai de dragul de a vedea unde isi facea Dali nevoile sau ce loc bun de pescuit avea!Cine louieste in valiza aia??Iti spun eu,ultimul chinez caruia am incercat sa-i fac portretul robot,zace pe lacul Morii intr-o valiza Solomono made in china!In final am o intrebare!Zi-mi si mie
    ,daca nu e salvie,nu sunt ciuperci,nu este iarba,nici Romparkim,Ce dracu e???Ca vreau sa vad si eu lumea macar 5 minute ca prin ochii tai de artist fanfaron!pana atunci ia-o usor Cu zmena pana se digitalizeaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai, uite cum facem.
    e bine ca citesti atent.

    io vad ca e un trend sa iti puta ceva si sa te agiti absurd chiar si cand nu cunosti oamenii.
    da nu e o problema, nu ma supar.
    intre timp, daca o iritatie ciudata te supara in zona buco-anala, nu poti sa dormi sau erectiile sunt tot mai slabe, sugerez macar o labutza, ca de o domnishoara care sa te potoleasca, nu cred ca putem vorbi. asta, sau poti sa iti redescoperi rectul.

    esti dragut. le stii pe toate. a! si probabil esti si fotograf!
    multumesc pentru trafic.
    te pup.
    poti si tu sa ma pupi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase poze !Foarte tari posturile tale!Doar ca trebuie sa nu mai iei toti retardatii in seama!tine-o tot asa!felicitari pt site pacat de unele comentarii

    RăspundețiȘtergere
  4. sa traiesti, mersi mult.
    Si nu-i iau. Ma amuza doar frustrarea unora.
    bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu inteleg de ce te agiti asa Domnule Alex Rosca!Te pup dar sper sa nu-mi descopar si rectul cu ocazia asta!Mai usor cu nervii,sa nu-ti dauneze la creatia artistica!

    RăspundețiȘtergere
  6. pai nu ma agit, cacalica. pe mine inca nu ma apasa frustrarile asa tare.
    hai, bea o votca!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rosco, vezi ca domnul /doamna frustrata care nu numai ca nu a inteles nimic din ce ai zis, dar comenteaza ca orice roman la orice, cred ca iti vrea trupul ;)

    Parere sincera: daca cititi ceva si na, ca omu, nu intelegeti exact la ce se referea autorul, fie zambiti, fie ranjiti scarbiti dar pana mea oamenilor, nu mai dati pareri aiurea si nefondate. Un blog se adreseaza in speta oamenilor din anturajul direct al autorului..restul participa ca na, e public..dar de aici si pana la expresii de "artist fanfaron" e o cale luunngaaa si aparent presarata cu indivizi care s-au impiedicat desculti prin casa de DEX, si-au futut dejtu mic de la picior si cand stergeau sangele de pe cartzulie s-au gandit sa combine cuvinte..pacat ca prost.. fanfaron inseamna laudaros. ne bucuram sincer ca stii sa construiesti cuvinte care au mai mult de 5 litere, dar daca tot incerci sa pari pseudo-cult...tot ca o parere..apeleaza la termeni corecti din punct de vedere al brand-ului...valiza este Solomon, nu Solomono...da probabil rima cu adidasii tai Mike...su tricoul Addibas..

    Mini-rectule! (da tu, geniul autentic din carpati cu pareri pentru orice, de la motivul pentru care nu exista apa curenta in Baicoi si pana la criza financiara)

    RăspundețiȘtergere
  8. ...si ii zic asa (revelatie): "Aparatu' se cumpara. Simtzu artistic nu."

    "Si nici nu se invata, as continua".-POftim?!!!!Sau,"toate actele mele artistice sunt improvizatii in falset"- Ete d'aia il fac un artist fanfaron!Pare-se ca merita.Adevarat ,comentez exact ca un roman,dar trupul lui nu mi-l doresc din simplul motiv ca nu-mi mai place,mai ales ca are un cap de forma ampuloasa ! Nu vreau sa par ca dau pareri nefondate dar eu inteleg prea putine si imi e foarte greu sa ma exprim,de aici si mizeriile pe care le scriu!Imi cer iertare ca sunt un incult si ca dex-ul il consider o carte de telefoane un pic mai amuzanta si ca imi place sa citesc un blog al unui om ce nu se afla in anturajul meu!In legatura cu brandurile,n-am apelat la termenii corecti deoarece era o aluzie la pirateurile chinezesti,care,din pacate ne imbraca pe toti!Acum am si eu o intrebare!Daca nu esti domnul Alex Rosca(posibil1),Domnisoara Cristina ,cea care se crede o mica Patapievici la commenturile lasate(posibil2),Cine esti tu de fapt(posibil3(ET))??? Si ce ai tu cu mine,de ce te-au suparat comentariile mele??Ca-i prea dubios sa sari in apararea cuiva din simplul motiv ca cineva are o parere diferita fata de gandirea si "creatia" unui om sau ca lasa niste comentarii prostesti in loc sa dea asemanator akm-ului,cum bine cunosti,limbi in fund la foc automat!Apropo!Nu ma intereseaza de cei din Baicoi daca au apa sa se spele la testicule iar de cria financiara mi se rupe!! Daca nu va plac ineptiile mele,atunci imi cer iertare si promit sa nu mai scriu nimic,dar, puteti si voi sa nu ma mai bagati in seama sau sa inchideti blogul pe motivul ca e prea civilizat fata de maimutele din Romania! V-am pup fara sa-mi descopar mini-rectul si sper ca n-ati orbit de la atata photoshop!

    RăspundețiȘtergere
  9. omule, esti tare!
    ba te rog chiar sa mai vii!
    imi place maxim ca mai esti si meticulos si citesti din urma!

    mai, uite, considera ca am pierdut niste timp si cu tine:
    io nu consider ca fac arta, sau daca o fac, o fac pt mine, la nivelul meu. so, invatza taticule sa nu te mai iei asa in serios, ca degeaba ma citezi cand nu intelegi nimic.
    oricum am apreciat. daca vrei, facem si un tricou.
    sa nu ti se para ciudat ca unii au prieteni care ii sustin, iti spun, e posibil!
    asa ca daca doresti, hai sa ne batem in poze, arata-mi ce ai mai facut (ca probabil cu asta ai o problema), pt ca sincer, in vorbe nu prea ma impresionezi.
    fugi ca iti incep alea 10 minute de ura.
    si la vara, vezi ia aparatu si plimba-te pe Motoare, cum fac fotografii adevarati!
    auzi, esti fetitza?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. "Reacţiunea a prins iar la limbă. Ca un strigoi în întunerec, ea stă la pândă ascuţindu-şi ghearele şi aşteptând momentul oportun pentru poftele ei antinaţionale... Naţiune, fii deşteaptă!" HRP
    Din categoria “critica natiunii dure”, subcategoria “pumnii mei minte nu are”, asistam cu stupoare la vesnicile exagerari ale clasicului roman nemultumit, devenit jucator de poker, fara carti in mana si alunecand in penibil.
    Sa fie din cauza standardelor ridicate? Din cauza situatiei materiale prea bune? Din cauza atentiei sporite acordate sau a rasfatului? Dreacu stie, ba! Romanul e nemultumit, e o certitudine.
    Mai pune ma, anonimule nene, mana pe o carte ( de trefla, de ce-o fi ea) inainte de a veni sa te dai atotstiutor pe un blog. Asadar, iar ne amagesti cu comenturi fara substanta si alaturi de subiect? “ Asta este o sabotare nerusinata”, vorba unui roman contemporan.
    Nu stiu cine este autorul acestor comenturi care abunda in ineptii dar cee ce spune domnia sa aici este marcat de frustrarea specifica tinerilor ambitiosi dar fara resurse proprii de afirmare, lansand ba acuzatii, ba asa-zise manifeste de "relansare a liberalismului”.
    De ce nu iti conectezi tu neuronii, poate asa reusesti sa intelegi sensul discutiei de pana acum?
    Pentru mine nu este decat o dovada de frustrare specifica omului lipsit de argumente.
    Sau poate fi vorba de o fortare peste limita normal tolerata de frustrare, aceasta avand o sursa exterioara, alimentata de temerea in fata unui esec (frica) si la un bioritm nefiresc varstei.
    Nu stiu daca stiai dar atunci cand ai niste asteptari sau chiar nevoi care nu sunt satisfacute, apare frustrarea. Frustrarile insa, dragul meu, pot fi ocolite printr-o informare corespunzatoare si printr-o educatie specifica orientata in sensul modificarii acestor fenomene, concretizate in atitudini mai putin constructive.
    Poate ca acest fenomen complex de dezechilibru afectiv ce apare la nivelul personalitatii in chip tranzitoriu sau relativ stabil, ca urmare a nerealizarii unei dorinte, a obstructionarii satisfacerii unei trebuinte, a deprivarii de ceva ce ne apartinea anterior, in ordinea materiala sau in plan proiectiv si afectiv, l-ai putea sublima in alta parte..de ce nu incerci fotografia? Sau ti-e frica de rusine? Nu-i asa?
    Ai grija totusi sa nu te molipsesti de destinul romanului vesnic nemultumit, aspirant spre ceruri cu pietre de moara legate de picioare. Hai ma, ce naiba ? stim cu totii romanul s-a nascut poet, tamplar, fotbalist, electrician...muzician romanul se pricepe la toate, mai cu seama la recenzii, critici, comentarii...forumuri de discutii. Subliniez discutii, desi in acceptiunea generala aici, pe blog, poti sa fii cine vrei, un fel de demiurg, un creator imposibil de contestat .Mi te si imaginez cu limbuta scoasa afara intr-un colt de gura si tot transpirat varsandu-ti zaduful plin de concentrare.
    Nu vreau sa fiu gresit inteleasa, sa ma fereasca sfantu’, savurez critica, dar atunci cand e bine argumentata, sau macar pseudo –argumentata si cand are niste temeiuri logice, insa atunci cand se erijeaza intr-o tentativa de critica, - admitand infuzia neasimilabila de valori straine, aceasta devine o cangrena ce se intinde compromitand, daca nu nimicind, spiritul de arta superioara. Se atrofiaza una dintre cele mai importante functiuni sociale, tocmai aceea ce procura hrana unitatii de spiritualitate .
    Asa ca domnule, cu aprecierile nu mai incerca, nu-i de tine! Nu le poate avea omu’ pe toate, comentator esti, mai vechi, este adevarat , in plus dar esti, cine poate sa-ti ceara sa-ti mai si publici frustarile ridicole? Este prea mult…pentru noi …devoratorii de.. sa zicem arta.
    Domnule, rar mi-a fost dat sa intanlesc un caracter atat de…fara cuvinte! Cine te crezi,ti-ai pierdut de tot orice simt,caci cel BUN este clar ca nu a existat vreodata?! Nu stii decat sa musti aiurea fara nicio noima, argument sau logica. Lasand limbajul de Pantelimon, atat de drag tie,confuzia in care te scalzi pe toata durata comentului de mai sus este seducatoare. Ai insa deosebitul merit de a transforma interventiile de pe acest blog intr-un fel de rafuiala. Daca stilul de a scrie ar fi macar inteligent sau cu talent…dar nu faci decat sa insiri prostii. Cum stii tu sa amesteci arta si execrabilul in aceeasi oala! Asa ca termina cu pseudo critica si cu fuseraiurile hartisitce..”acefalii nu au cu ce judeca”.
    Domnule ultima ta replica e strigatul masturbatorului cronic (ca tot ne legam de arta lui Dali) care erai in liceu si care nu a disparut.El ne raspunde noua. Baiatul trist si uratel, singuratic, frustratul. Din nou, nu ma intelege gresit. Este bine ca lumea academica sa reactioneze. Dar, poate, nu faci altceva decat sa promovezi mediocritate? Iar aceasta forma de exprimare, prin mijloacele moderne, da imbecilismului forta anonimatului.
    Ia o cacofonie bonus de la mine pentru ca uneori unui birjar olimpic trebui sa-i raspunzi in registrul sau. Stii, e o calitate sa te poti adapta la diverse tipuri de discurs.
    Orice om cu nevroza noastra agitatorie ar fi fost judecat ca atins de patologie, acum un secol. Din acest motiv, ar trebui sa facem un pas inapoi din agitatie. Cum?
    Uite, si ca sa nu imi tii ranchiuna o sa te ajut cu putina consiliere terapeutica..un demo gratuit, si asta pentru ca am incredere in unele abilitati ale tale. O sa iti ofer un mic ghid de ocolire a frustrarilor:
    1.Este benefica practicarea actiunilor de autocunoastere si cunoastere a celorlalti (parteneri, prieteni , colegi, familie etc).

    2.Schimbarea mentalitatilor, la nivelul sistemului de invatamant, treptat si in conformitate cu varsta.

    3. Formarea unor bariere de tip institutional care sa rupa parvenirea, in scopul unei noi ordini sociale.
    Asta, sau ca sa fim in spiritul activitatilor, de le pomeneai tu la Port Lligat, ai putea sa faci urmatoarele, ca sa te “usurezi” un pic de povara bunului gust. Si cum "Singura usurare din dimineata e de ordin fecal" ai putea sa incerci si varianta asta, insa retine....ragaitul nu trebuie insa inclus in categoria vanturilor colicative, după cum nici in cea a murmurului ori a ghiortaiturilor pantecului, care sunt si ele tot vanturi, de acelasi soi, agitate insa in interiorul intestinelor si care intarzie sa se manifeste, cam cum se intampla cu prologul in comedie, ori cu vijelia inaintea furtunii.”
    Sufera de ele mai ales tinerii plin de ambitie, care duc o adevarata batalie, ca aceea a vanturilor inchise de Eol in pestera din muntii Eoliei de altadata. Atata vant, incat ar fi de-ajuns pentru o croaziera intreaga pe mare, ori ca sa miste morile cu aripi.”
    Si inca ceva: Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos.
    De ce am simtit nevoie sa folosesc motouri? din lene, prefer uneori , cand nu consider ca merita efortul, sa ii las pe altii să gandeasca pentru mine.
    Si ca nu deviez prea mult de la subiect: esti un adevarat Rocky Balboa al blogurilor!!!
    Si ca sa iti fac pe plac, uite ce zice prietenul nostru Patapievici
    “Cu o educaţie pur românească nu poţi face NIMIC”

    PS: Rosk, cand mai scoti cate o domnisoara la suc, nu uita sa o conduci pana acasa, sau daca stii ca starnesti invidia cuiva, ai grija, vobeste cu ea, macar sa nu dea tot din casa, ca uite cum se revolta lumea.. :)iarta-i sunt mici si invidiosi. Marii artisti au starnit intotdeauna controverse.
    Incalzeste-le buzele reci blogarasilor astia !!

    RăspundețiȘtergere
  11. domne, ti-a cam dat-o mica patapievici, degeaba zici, ca merge retorica...
    acuma, te rog sa nu te ambalezi, ca deja m-am plictisit.
    am vb ieri cu un sociolog - cica e un tipar: astia care se baga in seama pe bloguri, in universu digital. le pute CEVA, constant, si n-au ce face. De fapt aia e mai dubios. Cat timp pierd vorbind nimic catre necunoscuti. Cica va numiti the buzzers.
    daca s-a ajuns la sociologi, poate va gasim, finalmente, si un leac. deci speranta e.
    hai nu te simti obligat sa raspunzi.
    ma duc sa mananc o omleta. sa ma iau de zoso. si de ciutacu. sa o frec productiv, duminica.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hai gata bre, ca m-am plictisit sa fac galagie pe threadul asta ... a fost funny cat a fost ... m-am scandalizat, am bagat bombite artizanale pe ici pe colo, am dat , am si luat , da’ ce rost are sa tai frunza la caini virtual de plictiseala? Jignim, injuram, denuntam si complotam in draci, dar nu ne trece prin cap sa ne cerem scuze nici macar cand ni se dovedeşte "dincolo de orice dubiu rezonabil", cum se zice in justitia anglo-saxona, c-am dat cu oistea-n gard? Ce naiba?...Desi daca e sa ne gandim putin si iertarea e mai degraba o forma a mandriei pasive cand nu putem altfel pedepsi pe cel care ne-a deranjat deci :) TUTUROR protestatarilor, sinceri sau… cum sunteti Dvs de fapt , va doresc sa va exprimati si restul indignarilor, la fel de vehement, ca doar nu degeaba sunteti… romani, nu ?…
    Eu atat am vrut sa stiti ! Hai bai, ca mai glumim si noi.Dialogul nostru unilateral insa, stimate D-le Coada :) devenise opac. Ba nu, mai räu: se fracturase. Avand in spate premise / postulate atat de diferite n-am mai putea schimba idei, ci numai replici. Iti cer acum de-aceea ingaduinta si dezlegare. :)
    Si ca sa ti-o spun si pe aia dreapta nu ma dau in vant dupa polemica “intelectuala si cu pretentii” , dar la un complot care implica cursuri Lamaze , sau lectii de dansuri indiene prin posta, pe seama prietenului nostru, m-as baga si eu, ca am inteles ca deja cu latura spiritual duhovniceasca e in deplina armonie:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Rosca, esti genial, Cristina merita un mare premiu jur pe rosu si pe verde si pe dor de codru verde :).

    Tinere necunoscut (cel cu comentariile initiale), imi cer scuze pentru raspunsul intarziat dar sincer sa fiu nu te intereseaza cine sunt eu..sa zicem ca sunt cineva care apreciaza binele si arunca cu Cipicao in cei ca tine. Si cum si tu iti ascunzi identitate, uite ca mi-o ascund si eu (life's a bitch isn't it?)

    revin la raspunsul Cristinei, fato, esti mai mult decat geniala jur. Puteam sa imi scriu lucrarea de dizertatie pe doua coment-uri ale tale :) foarte foarte tare :) bv.

    rosca, geniala poza cu papioanele si Pop haha, as fi ras tare daca eram acolo.

    Ura :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai, ce vrei ?! o femeie are nevoie de geniu si de o mare modestie pentru ca ceilalti sa ii tolereze inteligenta :))) (ce mi-a placut asta, ma amuza, zau!)..numai ca pe traseul asta intre genialitate (cum o numesti tu) si nebunie, eu am cam sters linia intre ele (ca la shotron, stii?)... dar de acum vorbim despre lucrarea mea de dizertatie:)
    ..nu zic..imi place si asta cu nebunia pentru ca a aparut nu ca viclenia unei semnificaţii ascunse, ci ca o prodigioasa rezerva de sens. Insa de acum problema se pune in termeni ce tin de slabiciunea fizica si dementa metafizica..dar hai ca am inceput sa aberez cu gratia unui lait-motiv al artei daliniene, ca sa nu zic elefant, cand eu nu vroiam decat sa iti multumesc...jur pe verde si pe rosu .. n-are baba ce are moshu :)…hai nu mai fa pe cocoshu :P
    (mi-a placut sa ma prostesc un pic)

    RăspundețiȘtergere
  15. Bai, ce vrei ?! o femeie are nevoie de geniu si de o mare modestie pentru ca ceilalti sa ii tolereze inteligenta :))) (ce mi-a placut asta, ma amuza, zau!)..numai ca pe traseul asta intre genialitate (cum o numesti tu) si nebunie, eu am cam sters linia intre ele (ca la shotron, stii?)... dar de acum vorbim despre lucrarea mea de dizertatie:)
    ..nu zic..imi place si asta cu nebunia pentru ca a aparut nu ca viclenia unei semnificaţii ascunse, ci ca o prodigioasa rezerva de sens. Insa de acum problema se pune in termeni ce tin de slabiciunea fizica si dementa metafizica..dar hai ca am inceput sa aberez cu gratia unui lait-motiv al artei daliniene, ca sa nu zic elefant, cand eu nu vroiam decat sa iti multumesc...jur pe verde si pe rosu .. n-are baba ce are moshu :)…hai nu mai fa pe cocoshu :P
    (mi-a placut sa ma prostesc un pic)

    RăspundețiȘtergere
  16. omule, esti tare!
    ba te rog chiar sa mai vii!
    imi place maxim ca mai esti si meticulos si citesti din urma!

    mai, uite, considera ca am pierdut niste timp si cu tine:
    io nu consider ca fac arta, sau daca o fac, o fac pt mine, la nivelul meu. so, invatza taticule sa nu te mai iei asa in serios, ca degeaba ma citezi cand nu intelegi nimic.
    oricum am apreciat. daca vrei, facem si un tricou.
    sa nu ti se para ciudat ca unii au prieteni care ii sustin, iti spun, e posibil!
    asa ca daca doresti, hai sa ne batem in poze, arata-mi ce ai mai facut (ca probabil cu asta ai o problema), pt ca sincer, in vorbe nu prea ma impresionezi.
    fugi ca iti incep alea 10 minute de ura.
    si la vara, vezi ia aparatu si plimba-te pe Motoare, cum fac fotografii adevarati!
    auzi, esti fetitza?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  17. ...si ii zic asa (revelatie): "Aparatu' se cumpara. Simtzu artistic nu."

    "Si nici nu se invata, as continua".-POftim?!!!!Sau,"toate actele mele artistice sunt improvizatii in falset"- Ete d'aia il fac un artist fanfaron!Pare-se ca merita.Adevarat ,comentez exact ca un roman,dar trupul lui nu mi-l doresc din simplul motiv ca nu-mi mai place,mai ales ca are un cap de forma ampuloasa ! Nu vreau sa par ca dau pareri nefondate dar eu inteleg prea putine si imi e foarte greu sa ma exprim,de aici si mizeriile pe care le scriu!Imi cer iertare ca sunt un incult si ca dex-ul il consider o carte de telefoane un pic mai amuzanta si ca imi place sa citesc un blog al unui om ce nu se afla in anturajul meu!In legatura cu brandurile,n-am apelat la termenii corecti deoarece era o aluzie la pirateurile chinezesti,care,din pacate ne imbraca pe toti!Acum am si eu o intrebare!Daca nu esti domnul Alex Rosca(posibil1),Domnisoara Cristina ,cea care se crede o mica Patapievici la commenturile lasate(posibil2),Cine esti tu de fapt(posibil3(ET))??? Si ce ai tu cu mine,de ce te-au suparat comentariile mele??Ca-i prea dubios sa sari in apararea cuiva din simplul motiv ca cineva are o parere diferita fata de gandirea si "creatia" unui om sau ca lasa niste comentarii prostesti in loc sa dea asemanator akm-ului,cum bine cunosti,limbi in fund la foc automat!Apropo!Nu ma intereseaza de cei din Baicoi daca au apa sa se spele la testicule iar de cria financiara mi se rupe!! Daca nu va plac ineptiile mele,atunci imi cer iertare si promit sa nu mai scriu nimic,dar, puteti si voi sa nu ma mai bagati in seama sau sa inchideti blogul pe motivul ca e prea civilizat fata de maimutele din Romania! V-am pup fara sa-mi descopar mini-rectul si sper ca n-ati orbit de la atata photoshop!

    RăspundețiȘtergere
  18. mai, uite cum facem.
    e bine ca citesti atent.

    io vad ca e un trend sa iti puta ceva si sa te agiti absurd chiar si cand nu cunosti oamenii.
    da nu e o problema, nu ma supar.
    intre timp, daca o iritatie ciudata te supara in zona buco-anala, nu poti sa dormi sau erectiile sunt tot mai slabe, sugerez macar o labutza, ca de o domnishoara care sa te potoleasca, nu cred ca putem vorbi. asta, sau poti sa iti redescoperi rectul.

    esti dragut. le stii pe toate. a! si probabil esti si fotograf!
    multumesc pentru trafic.
    te pup.
    poti si tu sa ma pupi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pacat!Din seria killer toys ,n-ai putut incheia decat foarte prost!Ma asteptam la ceva mai bun,mai dalinian decat Dali!Fabrica de lumanari a Patriarhiei????De ce nu si aparatul automatizat de sfintit icoane sau detectorul de virgine al Staretiei Manastirii Neamt sau transformatorul de AB4 in Grasa de cotnari?Si iar incepe delirul tau comico-absurd de factura daliniana!Tin sa te anunt ca Rocky 1 este cel putin la fel de slab calitativ ca si Rocki 2!Si unde e legatura cu arta ca nu prea inteleg?Totusi,du-te la fundatia Ratiu sa le ceri papioane.Probabil o sa te intorci cu posteriorul plin de papioane colorate si mai papionat decat Jecken!Si ce ai cu Ionica Ratiu????Aici m-am pierdut prin lumea ta.Stiu sigur ca Ratiu se spala pe papion dupa fiecare masa si-l apreta apoi pleca sa tina prelegeri despre axa Om-papion-maimuto!Iar la semiti,numai musulmanii habotnici trebuie sa ajunga macar o data in viata la Mecca (Mc'K) asa ca nu vad de ce nu te-ai duce si tu pana la Port Lligat numai de dragul de a vedea unde isi facea Dali nevoile sau ce loc bun de pescuit avea!Cine louieste in valiza aia??Iti spun eu,ultimul chinez caruia am incercat sa-i fac portretul robot,zace pe lacul Morii intr-o valiza Solomono made in china!In final am o intrebare!Zi-mi si mie
    ,daca nu e salvie,nu sunt ciuperci,nu este iarba,nici Romparkim,Ce dracu e???Ca vreau sa vad si eu lumea macar 5 minute ca prin ochii tai de artist fanfaron!pana atunci ia-o usor Cu zmena pana se digitalizeaza!

    RăspundețiȘtergere

zi, da oricum nu ma intereseaza.